• Arratisen nga burgu i Rodosit dy shqiptarët super-hajdutë

  Autor(ka): dn. 10 lutego 2010
  GREQI – Dy shqiptarë arratisen nga Burgu i Rodosit në Greqi. Duke u frymëzuar nga Alket Rizai, i cili arriti dy herë të arratisej nga burgu më i madh i Greqisë, Berti Tabaku dhe Nderim Disha janë arratisur ditën e djeshme nga ambientet e burgut, ku ishin dënuar për mëse 30 vjedhje të kryera.
 • Brukseli, qyteti që jeton çdo ditë me simfoninë e sirenave të policisë

  Autor(ka): dn. 10 lutego 2010
  Bruksel, kryeqendra e Europës. Aty ku gjithkush mendon se jeta shihet me një tjetër dimension dhe ku ëndrrat bëhen realitet. Brukseli, qyteti pa tabu dhe pa komplekse, në pamje të parë duket i qetë, por në vetvete fsheh shumë mistere dhe të pathëna, të cilat për një arsye ose një tjetër, aneksohen nga madhështia e godinave rrezëllitëse të institucioneve Europiane.
 • Reportage / Berlin, where the love tear down every wall

  Autor(ka): dn. 9 listopada 2009
  Many things come to mind, as mentioned Berlin: communism, the division between East and West, his wall, bars with music until the early hours of the morning, Nazism, Jews, architecture fascinate, homosexuality, walks with bicycles, and a myriad things, for which Berlin known as one of the most attractive cities for visitors. 20 years after the fall of the Wall, the city already has another face.